Lillebror

6. april

Første måned.

Ja, der er heldigvis ikke sket meget med ham i løbet af den første måned. Han spiser og vokser helt som planlagt. Så det er bare dejligt.

uge 10

Den første uge.

Ja, så gik den første uge med lille Laurits. Det har været en stille uge ang ham heldigvis. Der har været meget snak om han skulle have lys pga mistanke om lidt gulsot. Han har været meget gul, og problemer med amningen har ikke gjort det bedre. Men heldigvis for erstatning og god appetit, så slap vi for skrækken. Ikke fordi det er det værste, men lige nu kan vi altså ikke klare mere sygdom. Uansest hvor lille en ting det ellers er. Hans høreprøve blev også foretaget. Ingen problemer overhoved, så det er bare så skønt.
Hans høreprøve blev også foretaget. Ingen problemer overhoved, så det er bare så skønt
Han blev også tjekket af en børnelæge. Ikke fordi vi havde mistanke om noget, men pga. tøsen er det vigtigt for os at få sikkerhed for der ikke er noget. Han er bare perfekt på alle måder 🙂.
Derudover har han også fået taget sin PUK test, som han tog rigtig fint. Det er mere end man kunne sige om moren. Jeg har virkelig svært ved at de skal stikke i min lille dreng.
Fredag blev vi udskrevet fra barsel og flyttede ind på 4144 for at være en stor familie. De har virkelig været søde på barsel til at høre på mig og hjælpe. Det har virkelig været rart. Det var meget vigtigt for mig, de ikke havde travlt med at udskrive mig, og det gjorde de ikke før vi selv bad om det.
.

lødag 6. marts

Så blev det lørdag og der er endnu ikke sket noget. Derfor gik vi ned på fødegangen for at blive sat igang.
Så kl 10 fik jeg taget vandet. Der var en meget mærkelig fornemmelse. Ikke specielt rart da der blev prikket hul, men hold da op hvor var der meget vand. Lige omkring 2 L røg der ud, så skulle der gerne ske noget. Det var rigtig skøn fornemmelse at gå derfra, da jeg pludselig kunne bevæge mig igen. Så kunne jeg ligesom godt klare 14 dage mere .
Imens vi ventede på der skulle ske noget, spiste vi så frokost med moster Maria og Beatrice. Rigtig hyggeligt og dejligt at hun gad at passe hende, men lillebror gerne skulle komme til verden. Så kl 12 gik vi derned igen for at få sat vedrop op. Det begyndte hurtigt at fungere, og meget regelmæssige. Der sad/lå vi så et par timer uden der rigtig skete mere. Ligeså stille blev der skruet mere og mere op for droppet, hviket jeg godt kunne mærke. Men kl 5 var der ikke sket andet en jeg havde mange veer, men ikke åbnet mig mere. Så fik jeg lagt en epidural blokade, for syntes efterhånden veerne var lidt hårde. Det var virkelig lykken. Fra ikke rigtig kunne holde noget ud, kunne jeg pludselig hvile mig og endda få sovet lidt, selvom jeg kunne se på kurven jeg stadig havde regelmæssige veer. Desværre kunne jeg dog ikke få lov til at ligge som jeg gerne ville, da hjertelyden forsvandt, hver gang jeg lagde mig på højre side. Meget ubehageligt, men den tilkaldte børnelæge var ikke nervøs. Så længe den bare kom tilbage, når jeg vendte mig igen. Men lidt anstrengende kun at kunne ligge på den samme side.  Men nu begyndte der også at ske noget. Pludselig havde jeg åbnet mig helt og var klar til den aktive del af fødslen, som jordemorden sagde. Jeg syntes jo hele tiden det var aktivt . Pludselig ændrede veerne sig, og kort efter begyndte presseveerne at melde sig. Nu forstår jeg pludselig hvorfor det hedder presseveer. Man har jo ikke noget reelt valg, når ens krop bare sige >PRES<!! Så det var meget svært at lade være med at presse. Heldigvis var jeg også klar. Så efter ca 2 timer med presseveer kunne vi få lov til at nyde synes at vores dejlige søn for første gang. Han kom til verden lørdag aften kl 21,58. Vores fine "lille" dreng på 4020 g fordelt på 54 cm. Det var meget mærkeligt at se ham lille på min mave, uden nogen havde travlt med tage ham og undersøge for div ting. Der lå han så mens jeg blev lappet sammen. Da han lige syntes han skulle have sin arm rundt om sin egen hals, var der ligesom ikke helt plads til han kunne komme ud. Så jeg revnede lidt, dette er man så ikke i tvivl om, når det sker.
Men nu kom der også en forklaring på hvorfor hans hjertelyd forsvandt. Det viste sig nemlig at der var en knude på navletrengen.

onsdag d 24.

Jordemor

Så var vi lige til kontrol endnu engang for der sker ikke så meget med maven. Den er stor og fin. For at få startet det, valgte jordemorden at løsne hinderne. Det gjorde pænt nas. Men så må vi se om der sker noget. Hvis der ikke er sket noget inden weekenden, bliver jeg nok sat i gang der.

Mandag d 22.

Jordemor

Så var vi lige et smut til jordemor tjek igen, bare for at lægge en plan for hvad nu, når jeg er gået over termin. Men det var en hyggelig snak om det hele. Foreløbig har jeg fået en ny tid onsdag, hvis der ikke er sket noget inden.

Søndag 21. februar

Termin

Ja, så kom og gik terminsdagen uden der er sket noget. Sådan set er vi ret glade for det, for vi ligger stadig indlagte med søster. Så vi skulle lige finde ud af hvordan det skulle gøres rent praktisk. Men vi tror, vi har fundet en løsning på de praktiske problemer.

Men vi håber stadig han venter længst muligt, for det er nemmerst for os. Statistisk set går en første gangs fødende også 9 dage over tid, så det satser jeg på . Har jo ikke født før, da tøsen er taget med kejsersnit.

Selvom man må sige maven fylder godt og vejer også en hel del. Jeg er abselut ikke særlig mobil mere, men det hører jo med 🙂

Tirsdag d 26. januar

Opdatering

ja, heldigvis ligger han stadig inde i mors mave og hygger sig. Jeg kan godt mærke han fylder meget efterhånden, så det bliver spændende, hvor stor han er når det bliver tid.
Oveni alt det nye bøvl med indlæggelse af storesøster, har det også givet noget mere bøvl med maven. Plukveerne er blevet værre, men heldigvis ikke mere end det. Selvom vi har "frygtet" at det var nu nogle gange. Så nu snakker vi om jeg skal overflyttes til Riget for at føde ham her også. Ihvertfald har min jordemor sendt mine papirer herind, så de har dem. Hvis nu.....
Men jeg tror mere og mere på det bliver herinde. Ganske vist er der stadig 3 1/2 uge til termin, men psykisk stress og kæmpe mave hænger ikke så godt sammen. Men foreløbig er der intet som tyder på snarlig ankomst. Heldigvis, for vi vil gerne være klar til ham først.

Uge 1, januar 2010

Godt nytår 🙂

Ja, i denne uge har der så både været besøg hos jordemor og læge. Begge var meget tilfredse med lillebor, som vurderes til at veje ca 2400 g nu. Så der sker noget derinde. Der er også masser af liv, så det er rigtig hyggeligt.

Desværre har mor det ikke super. Det begynder at være svært at bevæge sig pga ligament smerter + maven fylder og vejer rigtig meget efterhånden. Men han må gerne blive derinde lidt endnu alligevel.

Samtidig arbejder vi hårdt på at få gjort klar til lejligheden skal indeholde 2 børn istedet for 1. Det går da også fremad 🙂
ja, han fylder godt efterhånden

Torsdag d 17. december

Jordemor

Så lykkedes det endelig at få det hele til at gå op i en højere enhed, så jeg kunne komme til kontrol igen.

Jordemoren var meget tilfreds med lillebror, og skønnede ham til at veje ca 1400 g, som er fint/normalt på nuværende tidspunkt.

Men hun var ikke super tilfreds med mig. Men jeg har det heller ikke super godt 😥. Har en del smerter og lider igen meget af kvalme og manglende appetit. Så vi håber det hjælper med lidt juleferie og ren afslapning for hele familien. Der har været rigtig meget den sidste tid med storesøster.

2. november

Lægekontrol

Så var det tid til endnu en lille tur til lægen med maven, eller rettere til vores sygeplejerske.
Det blev til en hyggelig snak om søster og mave. Lillebror havde en fin hjertelyd og alt var som det skulle være. Så det er bare super :-)

Mandag d 19. oktober

Hjertescanning .

Så var det tid til sidste undersøgelses scanning. Det var lidt mærkeligt at være tilbage i samme lokale, som vi sidst fik beskeden i. Men heldigvis var der intet !! ALT så perfekt ud, og han var vokset siden sidst. Så det var bare dejligt.

Så nu glæder vi os bare til februar, så vi kan se ham rigtig.

Der er også godt gang i maven, som også fylder godt efterhånden.

fredag d 2. oktober

Misdannelsesscanning

så var det tid til endnu en scanning. Denne gang den store misdannelsesscanning. Ganske som forventet var der intet at udsætte på ham, det så bare fint ud. Så det var rart. Efterhånden kan vi bare nyde vores scanninger og graviliteten .

Så heldigvis er der ikke så meget at fortælle om han endnu. Men der er masser af liv i mavsen allerede 🤭

1. oktober

Jordemor.

Så var det tid til første besøg hos jordemor. Heldigvis kunne det lige presses ind inden vores afgang til Odense.

Det blev til en hyggelig snak om tøsen og ny gravilitet. Hun havde intet at udsætte på maven str, så det var skønt. Samtidig fik jeg lige hørt hjertelyden, så det var rigtig hyggeligt 🙂.

Onsdag 26.

Hjertescanning

Så var det tid til den første ekstra hjertescanning. Da vi allerede havde fået gode nyheder, var det noget nemmere at gå ind til den. Men der var da alligvel nogle sommerfugle som kørte rundt i maven.
Men der var Intet at komme efter! Alt så bare perfekt ud. Der blev både tjekket hjerne, hjerte og alt hvad der kunne blive tjekket. Og det er helt sikkert en dreng som ligger derinde 😎. Men hvor er det rart at vide. Så nu er det lidt nemmere at slappe af og bare nyde mavsen, som godt nok også er blevet stor 😲

tirsdag d 25

Brevet!!

Så kom brevet heldigvis! Det er en sund og normal gravilitet, som vi havde håbet og regnet med. Samtidig fik vi lige af vide det bliver en dreng, så nu får vi en af hver

tirsdag og onsdag18 + 19 august

Tirsdag d 18
Ja, her gik vi så og var lykkelige for den lille nye, da vi fik en opringning fra Næstved sygehus. Desværre var blodprøven ikke så god. Faktisk havde den trukket risikoen for så langt ned at det kom under grænsen hvor der undersøges for down. Grænsen hedder 1:300 og prøven var 1:256. Så ikke rigtig slem, men nok til vi blev tilbudt en moderkagebiopsi. Dette skulle så foregå onsdag.

Onsdag d 19
ja, der har jo så været mange tanke i vores hoveder siden den tlf opringning i går. Men hvis der er mistanke om noget er det vigtigt for os at få det udredt, så vi har noget at forholde os til. Ofte er der jo ikke, så det regner vi heller ikke med her.
Desværre var det ikke muligt for Mogens at deltage pga det var samtidig med Beatrice skulle til øjenlæge, som vi har ventet meget længe på. Så mormor tog med i stedet.
Men det var heldigvis ikke så slemt at få lavet undersøgelsen. Tilgengæld var det skønt at se den lille bebs igen . Det bliver man vist aldrig træt af.  Så er der bare tilbage at vente på svaret.  *Suk*

Fredag d 14/8-09

Scanning i 12. uge.

Så kom dagen hvor vi skulle til nakkefoldsscanning. Det var med en hvis nervøsitet vi mødte op. Men det var en rigtig flink overlæge som tog i mod os, og skulle undersøge os.
Heldigvis så det hele rigtig godt ud. Vi kunne se både arme og ben, som var meget bevægelige . Da det var tjekket, gik hun videre til hjertet. Heldigvis så det super ud. Helt og fint, med fin skellevæg og alt hvad der skal være. Så det var rigtig rart at se.

Så det endte med at blive en rigtig god dag. Nu er vi heller ikke helt så bekymrede for næste scanning, som er en "ren" hjertescanning.

Ja, Beatrice skal jo så være storesøster til foråret, hvis alt går som planlagt. Så det bliver spændende.

Her er det så meningen at vi vil skrive mere om denne gravilitet. Foreløbig er der ikke så meget at skrive om (heldigvis). Vi venter på vores første scanning d 14/8, som bliver nakkefold. Det bliver spændende at se den lille mus.

Foreløbig termin hedder 22. februar 2010

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.12 | 14:08

Hilsener danner Green Pasture Loan Firm.

Brug for en kredit for gennemførelsen af dine projekter
Er du blevet afvist af mange banker
Har du brug for finansieri

...
03.12 | 14:06

Har du brug for kredit? Vi tilbyder kredit til 3% rente om året, vores lånegaranti Kontakt os WhatsApp: +33753926689
E-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail

...
03.12 | 12:22

For å takle økonomiske vanskeligheter

Hallo herr / fru,
Trenger du kontantlån mellom enkeltpersoner for å takle økonomiske vanskeligheter for å endelig komme ut av fristen som får bankene til å avvise lånesøknadsfilene dine?
Jeg er en dedikert finanseksp

...
01.12 | 14:21

Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af

...
Du kan lide denne side