Div behandlinger for Beatrice

Udover de  tre operationer Beatrice skal have for sit hjerte, har hun også fået nogle andre undersøgelser og behandlinger. Dem har vi valgt at samle her for at holde overblikket.

Forsnævring af blodkar.

Ballonudvidelse & Stentindsættelse.

En hel normal komplikation efter Glennoperationen, er en forsnævring af det kar, der forsyner venstre lunge med ilt.

I Beatrices tilfælde valgte man at indsætte en stent. En stent er et slags hønsenet, der bliver sat ind i karet og som så udvider karet, så blodet kan flyde frit.

Herunder kan du se hvordan en ordinær ballonudvidelse ser ud og nedenunder hvordan en stentindsættelse ser ud.

Begge billeder er venligst udlånt af National Heart Lung and Blood Institute.

Sådan ser en ballonudvidelse ud:
Illustration showing coronary angioplasty to restore blood flow through a narrowed or blocked artery in the heart using a thin tube with a balloon which is threaded through a blood vessel up to the site of a narrowing or blockage in a coronary artery where it is then inflated to push the plaque outward against the wall of the artery, widening the artery and restoring the flow of blood through it.
 

Sådan ser en stentudvidelse ud:


Andre undersøgelser og behandlinger

Udover de store krævende behandlinger har hun også været igennem en masse mindre krævende.

Af de mere alm er kiropraktor, som har hjulpet hende utroligt meget. Hun var meget låst i nakken, ryggen og bækken, så da det blev løsnet op, blev hun mere mobil.

Øjenlæge. Hun skeler og er langsynet med bygningsfejl. Ligenu håber de, hun vil vokse fra det. Men vi går til kontrol med hende for at være sikre.

Ørelæge. Hun har meget ørevoks siddende og væske i mellemøret, og dette giver dette hende en nedsat hørelse. Derudover har hun også en nedsat hørelse, men hvor meget dette er, vides ikke endnu. Men der er snak om hun skal have lagt dræn ind. Så forhåbentlig går der ikke alt for lang tid inden.

Af de mere alternative undersøger har vi prøvet nogle urtedråber Bio-strath for immunforsvaret. Desværre har det ikke virket på hende.

Hun er startet hos en kranio-sakral terapeut. Hun har fortalt os, hun er låst i bækkenet, og generelt skæv i hele kroppen og kraniet mod højre. Så det forklarer noget af hendes sideforskel + hendes spise + tand problemer. Det er lidt rart endelig at få nogle svar, især når der så kan gøres noget for hende. Især fordi vi også kan mærke forskel på hende. Hun har mere energi, og mange flere lyde .

Derefter er næste skridt en zoneterapeut, som måske kan gøre noget for hendes immunforsvar og/eller mave funktion. Det må tiden vise.

Overvejer så evt at prøve noget akuspressur eller osteopati, men det må tiden vise. Foreløbig skal vi lige se om der kommer resultater af det andet, vi har gang i.

Jeg har også læst om et armbånd, som kan stoppe kvalme. Så det overvejer jeg også, men vi ved jo ikke om hun faktisk har kvalme .
Det er afprøvet på hende uden virkning, andet end tøsen abselut ikke gider have det på


Hvis nogen har hørt om noget, som har virket på nogen er vi meget interesserede i at høre nærmere!!Undersøgelser

Her vil alle hendes forskellige former for undersøgelser blive nærmere beskrevet, ved lejlighed.

MR scanning

CT scanning

Ultralyd

Røngten

Hun har efterhånden været undersøgt af utrolig mange forskellige faggrupper. For sjov  har vi prøvet at samle dem her:
Alm læge
hjertelæger
diatist
fysioterapeut
ergoterapeut
kiropraktor
neropædiater
nyrerlæge
mave-tarm læge
ørelæge
øjenlæge + skelespecialist
høre-tale konsulent
tandlæge (ikke endnu, men kommer)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side