2015

August

Ja. Vi keder os ikke i det lille hus. Der er virkelig sket meget på rigtig mange områder.

Vi har haft afprøvet noget medicin (Li...). Det var virkelig ikke godt for hende. Vi håbede det kunne gøre noget positivt for hendes manglende tungekontrol/mund problemer. Men det tog næsten alle hendes kræfter fra benene. Så det kæmper vi stadig med at få tilbage. På trods af det er 3 måneder siden hu trappede helt ud. Men det går da fremad.

I sommerferien har huni fået rollator, som hun dog ikke er helt fortrolig med endnu. Så den skal nok have en finjustering.

Vi har endelig fået tilladelse til hendes PEG sonde skal skiftes til en Mickey knap. Så det ser vi frem til. Selvom det har været noget bøvlet, da der er flere ting som skal ordnes samtidig. 

Et hasesnit så hendes gang funktion forhåbentlig forbedres, en tandrensning og fjerning af løse tænder. Ja, der er mange ting når trunten skal sove. Men vi håber og tror på det bliver godt.

 

Næste store skridt bliver afprøvning af elstol. Så vognparken skal udvides igen igen. Men det bliver skønt og stort.

 

Af andre mindre men også vigtige ting er vores skønne sommerferie. Brugt på hygge hjemme med gyngestativ og trampolin. Cykelture langs Noret, det er skønt at bo i Skælskør. Besøg hos søde naboer med masser af dyr, man må klappe på. Besøg hos mormor og morfar, museum, færgetur. Ja, det har virkelig været en dejlig sommer.

Familien er blevet forøget med et marsvin. Til enorm glæde for Beatrice. Hun elsker virkelig det dyr, og den er sin vægt værd i guld. Hun er noget hårdhændet, men den finder sig i det og prøver ikke at stikke af.

En drøm blev opfyldt for os og vi har haft begge unger i Paris. Desværre blev vores kamera stjålet dernede. Så det er meget få billeder vi har. Men det var en fantastik tur.

 

Desværre er Mogens og jeg flyttet fra hinanden. Det har slidt for hårdt, men vi prøver stadig st få det hele til at fungere.

 

Februar

 

 

Tiden er godt nok løbet stærkt i det lille hus, men ikke gået stille af sig. Masser af møder omkring forskellige ting, som følger med vores liv. Som sagsbehandlere, familieterapeut, ergo og andet. Der er godt nok mange ting st holde styr på efterhånden. Kan virkelig savne børnehavebørn, hvor der blev "styret" mere samlet end nu hvor hun er i skole. Der er det mit hovedansvar st hun får den mest optimale træning har jeg efterhånden fundet ud af. 

Men det hjælper også. Jeg har nu en datter som kan rejse sig selv op til stående i sin seng, og nyder at gøre det. Hun rejser sig hele tiden i sin kørestol, og kan når utrolig langt op og ind på borde. Så det tegner godt for projekt lær at gå selv. Desværre er vores fantastiske private fys stoppet. Hun har ellers været en fantastisk støtte og hjælp. Men vi har fået en ny, som også virker engageret

 

Vi har været til tjek/snak hos vores neuropædiater. Det var virkelig en god oplevelse. Han var virkelig imponeret over hendes store fremskridt. Som han sagde, det havde han ikke forventet at se! Det var virkelig skønt at høre. Det siger jo, vi har gang i det rigtige. Hun skal starte op i noget tonus dæmpende medicin, som forhåbentlig kan hjælpe hendes tunge/mundmotorik. Det bliver spændende om det fungere efter hensigten og uden alt for mange bivirkninger.

Derudover er der sat gang i undersøgelse af hendes mave, som stadig ikke har det godt/fungere optimalt. 

Derudover har jeg fået af vide af vores læge, hun er alt for god til den NF Walker hun har. Så det er jo godt vi skal til at prøve noget andet af til hende. Jeg ønsker en rollator eller lign, hun kan gå med indendørs, og så en elstol til udendørs. Der er lagt en dato for møde med hjælpemiddel ergo, efter en del kalender bøvl. Men det ser jeg frem til

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.12 | 14:08

Hilsener danner Green Pasture Loan Firm.

Brug for en kredit for gennemførelsen af dine projekter
Er du blevet afvist af mange banker
Har du brug for finansieri

...
03.12 | 14:06

Har du brug for kredit? Vi tilbyder kredit til 3% rente om året, vores lånegaranti Kontakt os WhatsApp: +33753926689
E-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail

...
03.12 | 12:22

For å takle økonomiske vanskeligheter

Hallo herr / fru,
Trenger du kontantlån mellom enkeltpersoner for å takle økonomiske vanskeligheter for å endelig komme ut av fristen som får bankene til å avvise lånesøknadsfilene dine?
Jeg er en dedikert finanseksp

...
01.12 | 14:21

Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af

...
Du kan lide denne side