Laurits

Juli

Som tiden flyver mår man har set sjovt eller noget.

Det er ikke fordi vi har kedet os i set lille hus. Hold op hvor der sker meget her.

Lillemanden har været den store tur igennem via børneafdeling i Næstved uden de har kunne komme med nogen forklaringer på hans mange problemer. Næste skridt ville være en MR scanning men da han ikke har tydelige tegn på hjerneskade, og for lille til at klare det uden bedøvelse er dette valgt fra på nuværende tidspunkt. Men vi er stadig tilknyttet afdelingen, så kan ringe efterår behov. Hvilket jeg synes er meget rart.

Så er det endelig lykkedes at få ham undersøgt på børnepsyk. Resultat vores søn har fået diagnosen GUA

februar

Ja, også her sker der meget. Vi har fået en søn i fantastisk udvikling. Men desværre er der stadig ting som driller. Også ting som vi ikke lige havde set komme.

 

Januar har virkelig været hård for ham og resten af familien. Han er virkelig et barn som ikke tåler ændringer i hverdagen. Vi prøvede at sætte ham op i børnehavetid, med det resultat han ikke var til at være i hus med. Så det opgav vi igen.

Desværrr nåede vi ikke at se de største forbedringer, da der startede et nyt barn på hans stue. Ligesom han begyndte at vende sig til dette, stoppede den studerende og der kom en ny. Så det har virkelig været hårdt at være ham.

Derudover har det ikke kørt godt på familie fronten. 

 

Derudover har han været på sygehuset og blevet undersøgt for epilepsi. Hvilket han heldigvis ikke lider af. De første svar på genetiske test (blodprøver) viser heller intet galt. Så alt tyder på det kun er dyspraksien, han har fået med. 

Men det er hårdt der skal så lidt til at ryste hams verden i stykker. Derfor har jeg presset på for at få ham undersøgt eller udredt via psyk. Så det bliver spændende om han og vi snart kan få noget hjælp/vejledning til at hjælpe ham og få ro på.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 10:11

Har du brug for et presserende lån
Kontakt (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) for at få dit lån

...
22.08 | 01:58

At få et legitimt lån har altid været et enormt problem For kunder, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det. Spørgsmålet om kredit og si

...
19.08 | 00:31

Hej allesammen. Jeg så kommentarer fra folk, der allerede fik deres lån fra rene hjertelån, og derefter besluttede jeg at anvende under deres henstillinger, og for få timer siden bekræftede jeg på min egen personlige bankkonto et samlet beløb på $ 20.000,

...
18.08 | 23:54

Hej

Har du brug for et presserende lån for at imødekomme dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2000 til 50 000 000,00, vi er pålidelige, kraftige, hurtige

...
Du kan lide denne side