Tanker og følelser med begrænset filter

nytår og status

Ja, fordelen her er jo dette kun er mine tanker og intet belæg for noget.

Jeg leder jo efter alt hvad kan hjælpe min dejlige datter til et bedre liv. Derfor kommer man langt omkring. Især indenfor den alternative verden og behandling finder jeg hjælp og trøst. Det er jo en meget grundlæggende tanke i mennesket at der skal være en grund til tingene. Har læst et sted at barnet selv vælger sine forældre inden undfangelsen. Denne tanke er jeg jo rigtig glad for, da hun jo har mange ting med i bagagen. Men husker også tydeligt følelesen i maven, da vi valgte hende til 2. gang. Selvfølgelig er der tider hvor jeg har tænkt meget over om det var bedre at have sagt fra dengang. Men hun valgte jo selv, og har senere også valgt til, og gør det dagligt. Så er det bare op til os at støtte hende i valget.

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side