Tanker og følelser med begrænset filter

mediestormen

Ja, nu ved det meste af Danmark vi har en fantastik datter, som desværre er rigtig alvorlig syg. Men hold op nogen hårde kommentarer folk har. Må indrømme det rammer hårdt, når folk skriver "hun er jo kun 2, så forældrene kan jo bare få et andet barn", " i er nogen vildt egoistiske forældre" og "i valgte jo selv at få et multihandicappet barn". 

Nej, det gjorde vi faktisk ikke. Vi valgte at få et hjertebarn, som have Risiko for at få hjerneskade. Men de skader som vi fik beskrevet, som oftest er følgeskader er indlæringsproblemer og andre i samme grad. Der er meget langt fra dette og til det min datter kæmper med og mod i min verden.

Men heldigvis har jeg da også fået opbakning, især fra vores skønne venner men også fra folk som jeg ikke kender. Så vi skal nok komme os over dette også.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 12:32

Sky Rigdom lån Firma, vi giver ud lån til en rente 0f 3%.

Goddag sir / ma er.

Vi er et privat selskab, og vi tilbyder lån til lave renter ved at bestemme låne

...
12.05 | 17:01

har du brug for et hurtigt lån til at starte en virksomhed? CEDRIC LOAN er det rigtige selskab for dig med en rente på 3%. kontakt cedrichillstone@gmail.com

...
01.05 | 01:20

Hej mennesker. Mit navn er Helena Karas fra Prag 8. Jeg modtog et lån på 15.000.000 CZK fra Peter Krajcovic til en fast ejendom i Prag 2. Mr Krajcovics korrekte

...
27.04 | 09:40

Sky Rigdom lån Firma, vi giver ud lån til en rente 0f 3%.

Goddag sir / ma er.

Vi er et privat selskab, og vi tilbyder lån til lave renter ved at bestemme låne

...
Du kan lide denne side