Tanker og følelser med begrænset filter

mediestormen

Ja, nu ved det meste af Danmark vi har en fantastik datter, som desværre er rigtig alvorlig syg. Men hold op nogen hårde kommentarer folk har. Må indrømme det rammer hårdt, når folk skriver "hun er jo kun 2, så forældrene kan jo bare få et andet barn", " i er nogen vildt egoistiske forældre" og "i valgte jo selv at få et multihandicappet barn". 

Nej, det gjorde vi faktisk ikke. Vi valgte at få et hjertebarn, som have Risiko for at få hjerneskade. Men de skader som vi fik beskrevet, som oftest er følgeskader er indlæringsproblemer og andre i samme grad. Der er meget langt fra dette og til det min datter kæmper med og mod i min verden.

Men heldigvis har jeg da også fået opbakning, især fra vores skønne venner men også fra folk som jeg ikke kender. Så vi skal nok komme os over dette også.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side