Tanker og følelser med begrænset filter

fortid, nutid, fremtid

ja, i dag har vi så haft besøg af 2 journalister som er igang med et tema og organtransplantation. I den forbindelse har de kontaktet os.

De blev til en formiddag hvor der lige blivet hevet en masser minder frem. Både af de gode men særdeles også af de temmelige ubehagelige. Men jeg kan godt mærke det har sat nogen tanker igang igen. Det har været hårdt at snakke om frygten for at miste. 

Samtidig var det også en snak om at vælge til og fra, og de ting vi havde som grund til nogen af vores valg. Og om vi har fortrudt. Nogen gange ja, så ville jeg ønske vi havde valgt anderledes. Da vi stod midt i vores indlæggelse for 2 1/2 år siden, og min datter ikke ville have noget med mig eller hendes far at gøre, fortrød jeg meget. Det er så ufatteligt hårdt at lave så mange overgreb mod sit eget barn, som jo ikke forstår hvorfor det var nødvendigt. Men nu hvor hun er hjemme og har det godt er jeg glad for vi valgte anderledes. For hun viser os jo gang på gang hun vil livet på trods af alt dens besvær og ubehaligheder,

Vi snakkede også om hjertetransplantationer og hvem der tilbydes det. Det var jo hårdt at få at vide vores datter ikke fik muligheden. Heldigvis har hun selv rettet sig så meget, så det ikke er nødvendigt foreløbig. Men det er nogen hårde etiske dilemmaer, lægerne sidder i når de skal vælge hvem som skal tilbydes en ny chance.

Samtidig er der også en masse andre ting/spekulationer som kører i baghoved. Hun skal til hjertekath snart for at finde ud af om hun klare 3. operation. Hvis det går i orden skal det forhåbentlig foregå til foråret.

Hun bliver 6 næste år, og skal derved starte i skole. Med mindre vi vælger at skoleudsætte hende. Det er også et stort valg.

 

Derudover har vi lidt små problemer med Laurist. Han taler stadig ikke i en alder af 2 1/2. Han prøver, men kan ikke knække koden. Så nu skal han indstilles til talepædagog. Så håber vi det hjælper.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:29

3% lånetilbud gælder nu for mere detaljer, vi tilbyder alle former for lån her blot ansøg nu: luthor2.corploanfirm@gmail.com

...
15.12 | 19:29

3% lånetilbud gælder nu for mere detaljer, vi tilbyder alle former for lån her blot ansøg nu:

...
17.07 | 09:36

IQ FINANCE PLC provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart o

...
15.06 | 03:19

3% lånetilbud gælder nu, hvis du har brug for et lån, tilbyder vi alle slags lån her e-mail: luthor2.corploanfirm@gmail.com

...
Du kan lide denne side