Tanker og følelser med begrænset filter

fortid, nutid, fremtid

ja, i dag har vi så haft besøg af 2 journalister som er igang med et tema og organtransplantation. I den forbindelse har de kontaktet os.

De blev til en formiddag hvor der lige blivet hevet en masser minder frem. Både af de gode men særdeles også af de temmelige ubehagelige. Men jeg kan godt mærke det har sat nogen tanker igang igen. Det har været hårdt at snakke om frygten for at miste. 

Samtidig var det også en snak om at vælge til og fra, og de ting vi havde som grund til nogen af vores valg. Og om vi har fortrudt. Nogen gange ja, så ville jeg ønske vi havde valgt anderledes. Da vi stod midt i vores indlæggelse for 2 1/2 år siden, og min datter ikke ville have noget med mig eller hendes far at gøre, fortrød jeg meget. Det er så ufatteligt hårdt at lave så mange overgreb mod sit eget barn, som jo ikke forstår hvorfor det var nødvendigt. Men nu hvor hun er hjemme og har det godt er jeg glad for vi valgte anderledes. For hun viser os jo gang på gang hun vil livet på trods af alt dens besvær og ubehaligheder,

Vi snakkede også om hjertetransplantationer og hvem der tilbydes det. Det var jo hårdt at få at vide vores datter ikke fik muligheden. Heldigvis har hun selv rettet sig så meget, så det ikke er nødvendigt foreløbig. Men det er nogen hårde etiske dilemmaer, lægerne sidder i når de skal vælge hvem som skal tilbydes en ny chance.

Samtidig er der også en masse andre ting/spekulationer som kører i baghoved. Hun skal til hjertekath snart for at finde ud af om hun klare 3. operation. Hvis det går i orden skal det forhåbentlig foregå til foråret.

Hun bliver 6 næste år, og skal derved starte i skole. Med mindre vi vælger at skoleudsætte hende. Det er også et stort valg.

 

Derudover har vi lidt små problemer med Laurist. Han taler stadig ikke i en alder af 2 1/2. Han prøver, men kan ikke knække koden. Så nu skal han indstilles til talepædagog. Så håber vi det hjælper.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.12 | 14:08

Hilsener danner Green Pasture Loan Firm.

Brug for en kredit for gennemførelsen af dine projekter
Er du blevet afvist af mange banker
Har du brug for finansieri

...
03.12 | 14:06

Har du brug for kredit? Vi tilbyder kredit til 3% rente om året, vores lånegaranti Kontakt os WhatsApp: +33753926689
E-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail

...
03.12 | 12:22

For å takle økonomiske vanskeligheter

Hallo herr / fru,
Trenger du kontantlån mellom enkeltpersoner for å takle økonomiske vanskeligheter for å endelig komme ut av fristen som får bankene til å avvise lånesøknadsfilene dine?
Jeg er en dedikert finanseksp

...
01.12 | 14:21

Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af

...
Du kan lide denne side