Tanker og følelser med begrænset filter

fortid, nutid, fremtid

ja, i dag har vi så haft besøg af 2 journalister som er igang med et tema og organtransplantation. I den forbindelse har de kontaktet os.

De blev til en formiddag hvor der lige blivet hevet en masser minder frem. Både af de gode men særdeles også af de temmelige ubehagelige. Men jeg kan godt mærke det har sat nogen tanker igang igen. Det har været hårdt at snakke om frygten for at miste. 

Samtidig var det også en snak om at vælge til og fra, og de ting vi havde som grund til nogen af vores valg. Og om vi har fortrudt. Nogen gange ja, så ville jeg ønske vi havde valgt anderledes. Da vi stod midt i vores indlæggelse for 2 1/2 år siden, og min datter ikke ville have noget med mig eller hendes far at gøre, fortrød jeg meget. Det er så ufatteligt hårdt at lave så mange overgreb mod sit eget barn, som jo ikke forstår hvorfor det var nødvendigt. Men nu hvor hun er hjemme og har det godt er jeg glad for vi valgte anderledes. For hun viser os jo gang på gang hun vil livet på trods af alt dens besvær og ubehaligheder,

Vi snakkede også om hjertetransplantationer og hvem der tilbydes det. Det var jo hårdt at få at vide vores datter ikke fik muligheden. Heldigvis har hun selv rettet sig så meget, så det ikke er nødvendigt foreløbig. Men det er nogen hårde etiske dilemmaer, lægerne sidder i når de skal vælge hvem som skal tilbydes en ny chance.

Samtidig er der også en masse andre ting/spekulationer som kører i baghoved. Hun skal til hjertekath snart for at finde ud af om hun klare 3. operation. Hvis det går i orden skal det forhåbentlig foregå til foråret.

Hun bliver 6 næste år, og skal derved starte i skole. Med mindre vi vælger at skoleudsætte hende. Det er også et stort valg.

 

Derudover har vi lidt små problemer med Laurist. Han taler stadig ikke i en alder af 2 1/2. Han prøver, men kan ikke knække koden. Så nu skal han indstilles til talepædagog. Så håber vi det hjælper.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side