Tanker og følelser med begrænset filter

troen på fremtiden

Ja, der sker jo rigtig meget i det lille hjem. Men nu er tingene virkelig vendt, og jeg begynder at tro og håbe på vi har en fremtid med prinsessen.

Det startede så småt i foråret, da vi var til kontrol med hende. Da vores læge sagde, der ikke var nogen tegn på hun foreløb kommer til at skulle vurderes til et nyt hjerte. Hun har det jo fantastisk, vores lille brumbasse HjerteCool.

Ja, jeg ved jo godt jeg hurtigt ser de små tegn når det går den forkerte vej. Men tilgengæld kan jeg også se det abselut går den rigtige vej nu.

 

Som tingene ser ud nu, hvor hun har det så godt. Er jeg abselut glad for vi har valgt at få hende. Så længe der er flest af dem, fortryder jeg abselut ikke vi valgte at få hende, og ville abselut gøre det igen. Men heldigvis ved man jo ikke det på forhånd

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side