Tanker og følelser med begrænset filter

Knækkede drømme og forhold

Der er sket meget det sidste halve år, og det er svært at finde overskud til andet end børnene. Det har kostet dyrt for forholdet at vi har været så hårdt spændt for. Vi har valgt at bo hver for sig, og det har været en god beslutning. Børnene har fået ro på, vi har fået ro på. Nu kan vi bedre finde plads til at være kærester og familie, når ikke hverdagens små problemer hober sig op.

Det har været hårdt at kæmpe så meget for at få udredning til lillemanden. Men at vi endelig blev "renset" for skylden, har været en kæmpesten sombra taget væk. 

At han har et handicap som gør han har svært ved tingene og sig selv, er ikke en rar tanke. Men det kan der handles på og han kan hjælpes. 

Den dårlige samvittighed er nemmere ar leve med. Den vil jo aldrig forsvinde, men den råber da ikke så højt mere.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Judy | Svar 21.06.2019 19.44

Jeg har mit lån fra sajudy511@gmail.com kontakte dem, hvis du har brug for et lån

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side