Tanker og følelser med begrænset filter

fremgang og masser af det :-)

Ja, det er jo ikke fordi der bliver skrevet meget her, men der sker alligevel en masse i mit hoved. 

Heldigvis har tøsen jo endnu engang overrasket os alle positivt og gjort mine grimme tanker til skamme. Hun har det fantastisk og udvikler sig helt vildt, hvilket jo er ganske fantastisk.

"Problemet" ved hun har det så godt er bare, så er der tid til én selv. Det kan være temmelig hårdt. Jeg har fået nogle ordentlige nedture efter hun har fået det godt. Men heldigvis har vi en rigtig god psykolog, som har hjulpet mig rigtig meget. Det er åbenbart meget normalt at "gå ned med flaget", når ens barn får det godt efter sådanne ting. Det er jo ganske rart at vide, selvom det er hårdt når man står i det.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side