Tanker og følelser med begrænset filter

RIP og egne sorger

Når man får et hjertebarn bliver man medlem i en klub, hvor livet ikke altid bliver så langt som ønsket.

Vi har netop sagt farvel til endnu en lille engel. Det var virkelig hårdt. Det er altid hårdt at sige farvel til børn. Men præcis dette tilfælde ramte mig hårdere end normalt. Men dette lille hjertebarn var heller ikke som "de andre".

Hun var den eneste som var ligesom vores, halvhjertet og handicappet. Samme hjertesygdom men ikke handicap omend det på mange måder mindede om vores.

Rose havde fået en alvorlig hjerneskade efter en operation, og var også multi handicappet nu. Det var rart at have nogen med et liv, som minder/mindede om vores. Ikke fordi de var ens, men der var alligevel ligheder. 

Så min sorg gælder dem begge, både englen og min egen prinsesse. Lige i disse dage er der bare så mange ting, som minder om de hårde dage i 2010, hvor vi frygtede ikke at få hende med hjem igen.

Igen og igen bliver jeg mindet om hvor død syg min datter er, og hvor lidt lægerne faktisk kan gøre for hende. Heldigvis har hun det godt, og ingen tegn på noget. Men minderne er der og frygten. Når så et andet barn med samme fejl, så pludselig går bort, ja så er det svært ikke at tænke på det.

Elsker min familie og nyder hver dag vi har sammen. Men hader, Hader hendes sygdom og handicap. Hader frygten for at miste. Hader de begrænsninger hun har i sit liv, selvom hun virkelig forstår at få max ud at tingene. 

Men elsker hende for hendes humør, vilje og kampgejst. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:29

3% lånetilbud gælder nu for mere detaljer, vi tilbyder alle former for lån her blot ansøg nu: luthor2.corploanfirm@gmail.com

...
15.12 | 19:29

3% lånetilbud gælder nu for mere detaljer, vi tilbyder alle former for lån her blot ansøg nu:

...
17.07 | 09:36

IQ FINANCE PLC provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart o

...
15.06 | 03:19

3% lånetilbud gælder nu, hvis du har brug for et lån, tilbyder vi alle slags lån her e-mail: luthor2.corploanfirm@gmail.com

...
Du kan lide denne side