Tanker og følelser med begrænset filter

Status over 2013

Nyt år og derfor tid til at gøre status over det gamle.

Det må siges at have været et år med masser, og synes til tider for meget, modgang. Jeg har virkelig været nede og ramme bunden mere end en gang. Men takket været gode venner og dejlig familie er jeg nu på vej op igen.

Der har været mange utrolig hårde kampe som skulle kæmpes. Der har også været utrolig meget fokus på hvad som er/var værd at kæmpe for. Heldigvis er nogle er de store ting, som virkelig har fyldt endelig kommet på rette spor.

Mit nytårs fortsæt må klart være at få opprioteret mig selv. Det har jeg virkelig været utrolig dårlig til, og det har hævnet sig. Der skal være noget at stå i mod med, når man har så store ting at kæmpe mod, som vi har haft. Selvom det heldigvis nu er overstået, så har det lært mig meget om mig selv og overskud.

Det har været sindsyg hårdt at få at vide, jeg er en dårlig mor, en ressurcesvag mor og familie. For føler slet ikke det passer. Men tilgengæld har jeg ikke følt mig hørt eller anderkendt. I særdeleshed forhold til lillemanden og hans problemer.

Generelt synes jeg der har været rigtig mange ting at kæmpe mod i 2013. Både forhold til familien, men desværre også forhold til mig selv.

Jeg er startet på en grundig oprydning på mange områder. Både rent fysisk og få smidt noget af alt det skrammel ud, som har samlet sig i huset. Men især mentalt er jeg gået i gang. Der er meget frygt og dårlige oplevelser som ikke må fylde mere, for endelig begynder jeg at tro på en bedre fremtid for tøsen og familien generelt.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 12:32

Sky Rigdom lån Firma, vi giver ud lån til en rente 0f 3%.

Goddag sir / ma er.

Vi er et privat selskab, og vi tilbyder lån til lave renter ved at bestemme låne

...
12.05 | 17:01

har du brug for et hurtigt lån til at starte en virksomhed? CEDRIC LOAN er det rigtige selskab for dig med en rente på 3%. kontakt cedrichillstone@gmail.com

...
01.05 | 01:20

Hej mennesker. Mit navn er Helena Karas fra Prag 8. Jeg modtog et lån på 15.000.000 CZK fra Peter Krajcovic til en fast ejendom i Prag 2. Mr Krajcovics korrekte

...
27.04 | 09:40

Sky Rigdom lån Firma, vi giver ud lån til en rente 0f 3%.

Goddag sir / ma er.

Vi er et privat selskab, og vi tilbyder lån til lave renter ved at bestemme låne

...
Du kan lide denne side