Tanker og følelser med begrænset filter

Status over 2013

Nyt år og derfor tid til at gøre status over det gamle.

Det må siges at have været et år med masser, og synes til tider for meget, modgang. Jeg har virkelig været nede og ramme bunden mere end en gang. Men takket været gode venner og dejlig familie er jeg nu på vej op igen.

Der har været mange utrolig hårde kampe som skulle kæmpes. Der har også været utrolig meget fokus på hvad som er/var værd at kæmpe for. Heldigvis er nogle er de store ting, som virkelig har fyldt endelig kommet på rette spor.

Mit nytårs fortsæt må klart være at få opprioteret mig selv. Det har jeg virkelig været utrolig dårlig til, og det har hævnet sig. Der skal være noget at stå i mod med, når man har så store ting at kæmpe mod, som vi har haft. Selvom det heldigvis nu er overstået, så har det lært mig meget om mig selv og overskud.

Det har været sindsyg hårdt at få at vide, jeg er en dårlig mor, en ressurcesvag mor og familie. For føler slet ikke det passer. Men tilgengæld har jeg ikke følt mig hørt eller anderkendt. I særdeleshed forhold til lillemanden og hans problemer.

Generelt synes jeg der har været rigtig mange ting at kæmpe mod i 2013. Både forhold til familien, men desværre også forhold til mig selv.

Jeg er startet på en grundig oprydning på mange områder. Både rent fysisk og få smidt noget af alt det skrammel ud, som har samlet sig i huset. Men især mentalt er jeg gået i gang. Der er meget frygt og dårlige oplevelser som ikke må fylde mere, for endelig begynder jeg at tro på en bedre fremtid for tøsen og familien generelt.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side