Tanker og følelser med begrænset filter

tanker om fremtiden

Ja, det er ikke det nemmeste at skrive om dette. Men det fylder meget i hoved. Fremtiden! For ingen ved hvor længe vi kan forvente at have tøsen i blandt os. Jeg frygter, det begynder at gå den forkerte vej. Synes der kommer små tegn på det.

Jeg håber bare virkelig jeg tager fejl. Er slet ikke klar til at miste hende. Ikke fordi jeg nogen sinde vil blive det. Men nu begynder frygten bare at fylde alt for meget i hoved Græder

Heldigvis er hun ikke mærket af det endnu. Dvs hun er stadig samme glade pige som altid.

Desværre ved vi jo godt det kun er et spg om tid. Men lægerne har ikke kunne sige noget om hvor længe, vi skal regne med. Men da hun ikke bliver indstillet til et nyt hjerte, og der ikke er mere de kan rent medicinsk andet end at skrue op for det hun får. Ja, det giver ligesom ikke så mange løsninger for hende.

Har bare lyst til at sætte mig ned og tude nogen gange. Men ved jo godt det ikke hjælper.

Det er jo ikke fordi der ikke sker positive ting, men frygter bare hvornår det er slut. Men tilgengæld er vi gode til at nyde hende.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 05:30

Har du brug for et lån til ethvert formål? Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

...
08.07 | 01:10

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er

...
01.07 | 04:54

Hej,
Vi giver udlån på mellem $ 1000 og $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret med en 2% rente. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontak

...
01.07 | 00:56

Hej, Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? mail os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

...
Du kan lide denne side