Status 2019

Maj

Puha, der er sket meget siden sidste opdatering. Men det vigtigste er vi alle stortrives!!

Vores lille familie blev i december '18 forøget med et nyt medlem. Max som er en fantastik hund. En lille diskret berner sennen på 50 kg. Han er elsket af alle, eller dvs ikke af vores marsvin. Men de fleste tolerer ham :-D

Beatrice stortrives!! Det har ellers været et skoleår, med meget op af bakke. Efter forsøg på at sætte hende op i tid. Det var virkelig ikke noget hit. Så en langtids sygemeldig i januar, med dårlig mave og influenza, gav ro nok til hun kunne komme tilbage på gamle/nedsat skoletid igen. Dette har gjort hende godt. Selvom vi nu ser meget fremt til sommerferien alle sammen.

Laurits vi også endelig fundet løsningen for omkring skole og transport. En stress test i oktober viste, hans store udfordringer ligger i skift. Så nu har han fået solo kørsel hjem fra skole, og trives!!

 

Og når ungerne trives, så gør moren også  🙂🤪

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.10 | 12:38

Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af

...
03.10 | 00:10

Hej alle sammen, her kommer et overkommeligt lånetilbud, der vil ændre dit liv for evigt, TESTIMONI FOR HVORDAN JEG GODT ET LÅN TIL AT ÆNDRE BROKELIVET AF MINE FAMILIE Mit navn er fru Clency Dexter. Jeg bor i USA Florida, og jeg er en glad kvinde i dag? J

...
23.09 | 23:24

Har du brug for et presserende lån for at starte en virksomhed, bygge en skole, købe et hus eller for at rydde dine regninger?
Kontakt goldenfinance6@gmail.com

...
18.09 | 10:07

Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af

...
Du kan lide denne side