Sidste nyt fra Laurits

November

Ja, tiden er virkelig ikke stået stille hos lillemanden. Det er ufattelig så meget der er sket med ham.
Siden han skiftede børnehave i januar har det kun gået fremad, og i et forurolige tempo. Han har virkelig prøvet at indhente nogen ting.

Hans sproglige udvikling er helt utrolig. Han startede i sproggruppe efter påske, og nu kan han næsten hele alfabetet. Staver rigtig fint, men har mange problemer med udtalen af nogen bogstaver. Til gengæld har han læst (!) sine første ord uden hjælp. Det var noget af en overraskelse at han kunne. 
Han har nu et ordforråd som en gennemsnitlig normal 4 årig, hvilket er ret imponerende, da det ikke kunne testet i april måned. Da var han for dårlig rent sproglig. Han nyder virkelig at lege med bogstaver og ord, og det er fantastik at opleve.

Har har været til undersøgelse på Bispebjerg hospital - fonoatrisk afd. Det var en lang dag pga forsinkelser. Men også en god oplevelse. Han prøvede virkelig at gøre sit bedste for at udføre de forskellige øvelser, men det var unuligt for ham. Så diagnosen var som vi forventede -  dyspraksi i svær grad. Det var noget af en lettelse at få at vide. Det er derfor han har så svært ved at fungere motorisk og verbalt. Så u har vi føjet endnu et sygehus til vores liste. Han skal foreløbig følges 1/2 årligt der inde. 
Derudover skal han undersøges på alm børneafdeling, da de har mistanke om abcanser. Dette håber vi ikke er tilfældet. Men utroligt nok er der ikke så lang ventetid på Næstved børneamb. Så vi regner med snart at få en indkaldelse dertil.

Det er absolut ikke fordi vi keder os i det lille hjem.


Juni

Juni måned

ja, det er jo ikke til at få armene ned over alle de kæmpe fremskidt som lillemanden har og laver hele tiden. 
Men der er også sket meget. Vi er afsluttet fra Børneklinikken. Det har helt sikkert været et super godt forløb. Deres konklusion/anbefalinger er: Hans problemer er medfødte, og skyldes derfor ikke vores evner eller hans dårlige start på tilværelsen. Det har virkelig været en lettelse at få at vide. De mener han kan have dyspraksi, og han skal derfor udredes for dette. Så nu går vi og venter på en indkaldelse til det.  Derudover skal han have massiv taletræning, og der skal sættes tegn på alt i hans hverdag. Dette øver vi os heldigvis på i forvejen pga søster. 
Han er et meget følsomt barn, så derfor han har reageret så kraftigt på alt det som er sket tidligere. 
Samtidig er han også temmelig intelligent. Non-verbalt ligger han mellem 3,9 og 6 år, men et gennemsnit på 4,1 år. Hvilket er ret flot når man ser på hans alder som var 4,0 på testtidspunktet.
Især den sidste måned har han også rykket helt vildt rent sprogligt. Det er bare fantastisk. Han kæmper virkelig for at få munden på gled, og der kommer flere og flere ord ud. Så jeg ser virkelig frem til 4 dage  med Karlstad og hvad det ikke vil gøre for ham.

Og lige nu glæder vi os til sommerferie snart. Det bliver skønt

Maj

13.maj

En meget stor dag i moderens liv. I dag har Laurits nemlig sagt Mor for første gang! Ellers har det været vava. Så det var en stor overraskelse, da han pludselig sagde det. Han har også talt til tre, med de rigtige ord: en, too, tree istedet for too, tooo, too, som normalt.
Men der sker og er sket rigtig meget positivt med ham allerede. Hans nye børnehave har lavet en test, som den gamle børnehave lavede til indstilling til udredning. Han er virkelig rykket. Det var så skønt at se noget konkret på den fornemmelse, vi selv har. Så bliver det spændende, når vi snart bliver afsluttet på børneklinikken.  

April

Udredningen er gået i gang via børneklinikken, og selvom de ikke er færdige, har det været enormt spændende forløb allerede. Vi har fået ting af vide, som vi godt vidste og som vi ikke vidste.
Non-verbalt er han helt aldersvarende, eller rettere ligger mellem 3,8 - 5 år. Det er jo ret pænt, når han er 4,0 på test tidspunktet . Til gengæld er han sprogligt ikke med. Han forstår ordene, men kan ikke sige dem. Hvilket gør ham usikker.  

Vi har læst om en diagnose - dyspraksi, som vi mener passer rigtig godt på ham. Vi har vendt tanken med vores fys i børnehaven, som giver os ret i han har punkter, hvor han kan minde om dette. Så det bliver spændende om det bliver hans diagnose, når vi når forhåbentlig får sådan en.

Derudover er han begyndt at ride, så det er bare skønt. Tak til Lene for tilbuddet! Så nu rider begge mine unger, så min drøm er gået i opfyldelse . Han er bare dygtig til det. 

Men selvom det generelt går rigtig godt med ham, kan vi godt mærke der stadig ikke skal så meget til at ødelægge hans hverdag. Det har været lidt hårdt at være afsted til undersøgelserne, selvom han har været super dygtig og samarbejdsvilig. Har virkelig imponeret dem og os. Så dejligt at holde lang påskeferie sammen. 
Desværre skal personalet i børnehaven også have ferie en gang i mellem, det har vi også kunne mærke. Det har så klart ikke gjort det nemmere at der lige har været så meget bøvl med søster.

Marts

Ja, så er det 4 år siden vores lillemand kom til verden. Utroligt at tænke på.
I den anledning skal man jo til læge og tjekkes. Der blev det igen rigtig tydeligt for mig, han ikke er som andre børn. Han var ikke særlig samarbejsvillig 😥. Men til gengæld tog han sin vaccination rigtig pænt. Til gengæld skal han også lige en tur forbi øjenlægen og have tjekket synes. Mest bare for en sikkerheds skyld, da han ikke kan klare et alm synstjek, og alle vi andre har briller. Så det bliver spændende hvordan det går.
Det blev så fejret med en is. At det så blev mors istedet for hans egen, var ikke med i planen .

Dagligdagen er klart blevet bedre efter børnehave skiftet, men det er hårdt at have 2 børn med specielle behov. Især fordi Laurits fylder meget. Han er ekstremt mor syg. Det er pænt anstrengende hele tiden at skulle "være på".
Han har stadig ikke noget sprog, selvom der er kommet mange flere lyde på ham. Vi har fået lavet en del pictogrammer til ham, hvilket hjælper. Han er meget visuel, som børnehaven har hjulpet os med at finde ud af.

Vi ser frem til snart at starte udredning med ham, så vi kan få nogen svar og den rigtige hjælp til ham. Selvom det er en god start at han endelig er landet det rigtige sted.

Februar 2014

Ja, der er virkelig sket meget med lillemanden på den lille måned, han har gået i sin nye børnehave. Det er et helt andet barn, vi har fået. Meget mere rolig og nede på jorden.
Selvom det virkelig har været en begivenhedsrig måned for ham. Han har både startet ny børnehave og i aflastning. Dette har han taget i stiv arm og reageret meget mindre end forventet. Det er Så vildt. 
Det lille bidende, slående frustrerende barn er ændret så meget, bare ved at skifte børnehave. 

Jeg ser virkelig frem til det status møde, vi skal have i maj. Kan allerede se og mærke fremskridt hos ham efter der er kommet ro på.

Derudover har vi været til samtale på Børneklinikken på Østerbro forhold til udredning af ham. 
Deres umiddelbare vurdering blot ud fra papirerne fra den gamle børnehave, mener de han har noget opmærksomhedsforstyrrelse. Dvs noget medfødt og ikke "forældre påført", som vi ellers er blevet banket meget med oven i hoved. Så det er rart. 
Egentlig skulle vi have startet op med udredning allerede, men pga han allerede har skiftet børnehave, blev vi enige om at vente lidt. Han skal jo lige have tid til at falde til + de skal lære ham at kende.

Derudover arbejdes der videre med handleplanen fra vores § 50 undersøgelse. Det bliver forhåbentlig godt, for jeg synes stadig det er hårdt. Men vi har været og er også pressede på mange fronter, selvom det lysner nu hvor ungerne endelig fungerer.

Ny børnehave!!

17 december.

Ja, så kom den bedste nyhed længe. Vi har fået plads til Laurits i Benedictevejens børnehave pr 1/1 2014. Det er samme sted som tøsen gik, og det bliver bare Så godt for ham.

Det ser efterhånden ud til at det hele begynder at flaske sig med ham. Vi har fået beviliget aflastning til ham samme sted, hvor tøsen går i forvejen. Så han kender stedet. Selvom det bliver nyt for ham at skulle blive der.

Vi starter op på børneklinikken forhold til udredning af ham i januar. Dette ser vi rigtig meget frem til.

Vi har fået lavet en § 50 undersøgelse via kommunen forhold til udredning af vores problemer som familie. Ifølge den er det os som forældre, som er problemet. Da vi ikke kan stimulere ham nok, og i øvrigt har svigtet ham. Dette mener vi slet ikke er tilfældet, men meget af det kommer fra en rapport fra børnehaven, som vi heller ikke er enige i. Men forhåbentlig får vi nu lidt oprejsning via udredningen. Det er rart der endelig bliver hørt på, vi mener der er noget helt galt med ham. Det har de jo også set via div fagpersoners tests.

December 2013

Ja, der er jo sket rigtig meget det sidste halve år. Desværre ikke så meget positivt på hans konto.

Han har ikke udviklet sig, som vi forventede. Jo, der er da sket nogen ting især i sommerferien gik det fremad. Men pga en masse uheldige omstændigheder efter ferien, er det gået tabt/sat på standby. 

Men i store træk er der sket meget siden børnehavestarten. Han har haft ændret sin personlighed rigtig meget. Været en meget udadreagerende barn primært mod far og mor. Søster har han intet ville have med at gøre, modsat hvordan han ellers har været. Heldigvis er han sød og nem overfor alle andre, også i børnehaven.
Vi er startet i familie terapi, hvilket har været rigtig godt men også hårdt. 

Generelt har det været et hårdt første 1/2 år, både for ham og for hjemmet. Sommerferien var tilgengæld rigtig god. Vi nød friheden, afstessede og fik redskaber til hans sprog.
Vi havde ham med på Karlstad kursus og det var utrolig hvad det gjorde ved ham. Dels fandt han en at lege med. Dette var ikke set for os siden hans første dagplejemor i Slagelse. Derudover rykkede han sprogligt på bare 4 dage. Det var virkelig noget han kunne bruge.
Desværre skete det uheldige hans primær pædagog i børnehaven, kom til skade i ferien og blev langtidssygemeldt. Det gav rigtig meget kaos i børnehaven og kombineret med opstart af nyt barn, gjorde det ikke bedre for lille Laurits. 

Desværre har vores samarbejde og kommunikation med børnehaven ikke været god. Vi føler os slet ikke hørt eller anerkendt, men hele tiden "slået i hoved" med ting vi ikke gør, eller ikke gør godt nok. Det er rigtig hårdt, når man samtidig kan mærke ens barn ikke har det godt.

I oktober 2013 havde vi så netværksmøde i børnehave. Vi har længe ønsket noget mere hjælp til ham, så det skulle der nu kigges på. Der var alle faggrupper repræsenteret, hvilket var rigtig godt.

Vi fik diskuteret målene for hvad der skal arbejdes på han kan/skal øves i. 
Derefter var der snak om hans generelle udvikling og hvor han er pt. Det var ikke særlig opmuntrende at høre, men slet ikke noget overraskende for os. Der er ikke sket noget videre i hans udvikling i det halve år, han har gået i børnehaven. Han er skræmmende bagud på ALT. Sprogligt er der intet sket siden sidste test november 2012. Med det resultat vores talepædog nu er Meget bekymret for ham. Fysioteraputen havde ikke det store at sige, da hun endnu ikke har haft mulighed for at arbejde med ham. ( Endnu en ting jeg er træt af, da dagplejen sendte en henvisning til fys udredning. Men børnehaven så lige skulle bruge 1/2 år på han skulle falde til,  + vi igen bad om det, før de rykkede).
Der var faktisk intet positivt at sige om hans udvikling, og han er meget bagud. PPR psykologen sad faktisk og sagde, han var for dårlig til at hun kunne teste ham.
Derfor blev alle enige om at han nok bør udredes for, hvad der er galt. Vi tror/tænker selv noget autisme diagnose. Men kan selvfølgelig ikke sige det med sikkerhed. Men den tanke har vi haft længe ( sådan ca de sidste 2 år), men man er jo samtidig bange for at se spøgelser. Netop fordi vi bevæger os så meget indenfor handicapverden.

Vores ønske har længe været at få ham rykket over i en anden børnehave, hvor vi mener han passer bedre ind. Heldigvis var alle enige om, han nok burde være et andet sted. Vores ønske er helt sikkert Benedictevejens børnehave, hvor tøsen også gik. Vi har kun gode erfaringer med det sted, og er sikker på det vil være det rigtige sted for ham.

Her i december har jeg fået en opringning fra hans socialrådgiver, som vil gøre alt for at han bliver rykket hurtigst muligt. Som hun sagde, "der er virkelig nogen som har haft svigtet os/ham et sted". Det er bare så skønt endelig at få lidt anerkendelse. Jeg synes nemligt, vi har råbt op længe om han ikke fungere. Men nu ser vi efterhånden frem til et skod år er slut og et super år kan begynde.

Maj 2013

Ja, ang Laurits så sker der nok mere på dette område end søsters pt. Det er godt men også virkelig, virkelig hårdt.
Alting tyder desværre rigtig meget på han har taget "skade" af den start på tilværelsen han har fået, både før og efter hans fødsel.
Det var en gravilitet som blev præget meget af frygt og bekymringer pga. søsters tilstand. Desværre viser undersøgelser at babyer ikke er så ubeskyttede inde i maven, som man tidligere har troet, så han har fået stress ind fra starten 😥. Det har så ikke gjort det bedre, hendes tilstand var så kritisk efter han blev født.

Generelt har det været sværere for os at finde pladsen til ham end vi troede. Ihvertfald tyder alt på han har tilknytningsproblemer. Det positive i det er, det er noget som kan behandles/gøres noget ved. Det er jo bedre end autisme/andet som vi har frygtet. Man bliver meget farvet, når man færdes så meget i handicapverden, som vi gør,
Men det er hårdt at få af vide, og tager tid at komme sig over.Marts 2013

Fødselsdag - 3 år!! 

Ja, så blev vores lille dreng sørme 3 år og startede i børnehave. Efter en hård kamp og på et hængende hår fik vi han i en special afdeling i en alm børnehave, så der kan blive taget ekstra hensyn til ham og hans manglende udvikling.
Nu hedder næste kamp/udfordring vi gerne vil have ham grundigere testet/undersøgt. Men det er ikke lige så nemt pga hans alder. Samtidig har fagfolk ret travlt med at sige, det hele skyldes hans søsters tilstand/sygdomme, og hans tilværelse pga dette.
Men jeg har efterhånden lært at stole på min mave fornemmelse og den siger noget andet. Så må jeg jo bare tage kampen op.

Heldigvis har han det ellers godt. Er virkelig faldet godt til i sin nye børnehave, og nyder især den store skønne legeplads de har. Der er masser af plads at gemme sig for mor, når hun kommer for tidligt 😉. 

Februar

Ja, hvem har sagt det skulle være nemt af være mor.
Nu har vores super gode dagplejermor og pædagog testet lillemanden (Kuno bello test), for at finde ud af hvor store problemer, han egentlig har. Det var absolut ikke opmuntrende 😥. Han er min 1 år bagud på alle punkter, dog er sprogligt endnu værre. Det eneste lyspunkt er hans grovmotorik, hvor han er helt med. Men det er hårdt at få af vide, når ens børn bare ikke kan følge med. Forhåbentlig har de ret i, han bare er bagud, og der ikke er andet galt. Men ser spøgelser nu, man bliver jo mærket af sin historie og sin baggrund.

Januar 2013

Ja, det er desværre 🤩 ikke tit lillemanden han bliver opdateret. Men heldigvis går tingene i det store og hele også den rigtige retning. Desværre bare ikke sprogligt. Så der er tingene endelig kommet i sving.
I løbet af efteråret har vi haft en del samtaler med vores supergode dagplejemor og vores dagplejepædagog. Det har mundet ud i der er kommet talepædagog ind over. Hendes resultater var det nok skyldes hans lidt hårde mentale start på livet. I hvertfald er han hørelse undersøgt og fundet helt i orden.

Så nu går snakken meget på hvilken børnehave han skal gå i, og hvornår. Vi har snakket om udsættelse, men intet er afgjort endnu. Men der er mange møder på vej, og nogen test som skal laves for at finde ud af om det er det eneste problem han har eller, hvordan.

lægetjek

Ja, når man bliver 2 skal man jo lige tjekkets af lægen at det hele er som det skal være.
Han tog det rigtig pænt og alt så selvfølgelig helt fint ud :-). Det er jo rart at høre.

Tilgengæld er der sket noget på de 2 år, 90 1/2 cm og 14 kg er det blevet til. Så han vokser godt.

Ellers er der jo ikke meget at sige om ham. Han er jo bare en lille lækkerhaps :-)

Desværre skal vi snart eller ihvertfald  senest til sommer sige farvel til hans dejlige dagplejemor, som har valgt at stoppe og gå på pension. Dette er vi rigtig kede af, men forstår hende jo godt. Tilgengæld bliver hverdagen nogen nemmere når han tilgengæld kommer til at gå i dagpleje i Skælskør istedet for Slagelse.

Laurits 2 år :-)

Ja, så skriver vi jo d 6. marts og Laurits er nu 2 år gammel .

Lidt synd for ham at han lige før sin fødselsdag havde et uheld på vej ned af rutjebanen, hvilken resulterede i en ordentlig revne i læbe og blodansamling. Men heldigvis skete der ikke noget alvorligt eller med hans tænder. Han er en hårdfør lille knægt!

Ellers går det stille og roligt med ham. Han skal snart til sin 2 års undersøgelse. Kæmper for at sige rigtige ord, så der går ikke længe før man faktisk forstår hvad han siger 🤩. Men det er skønt.

Han elsker sin søster, og hun ligeså. Så det er bare dejligt.

Oktober 2011

Ja, det er godt nok længe siden jeg har fået opdateret noget hos lillemanden. Men det går jo også strålende med ham. Det eneste vi har udsætte lidt på ham er manglende sprog. Men det skal nok komme, for der er masser af lyd på ham. Men hans dagpleje mor og os tror, det skyldes søster heller ikke har noget sprog, som han lærer af. 
Men han er virkelig dejlig, selvom han også kræver noget. Der skal hele tiden ske noget.

Han lærte at gå selv efter vi flyttede i huset, og nu er han godt i gang med at undersøge hele området, både inde og ude. Han har lært at åbne havelågens selv, så den er nu bundet fast. Så han ikke kan stikke af.


Mandag d 9. august 2010

Lægebesøg
Så blev lillemanden 5 måneder og derved også tid til lægebesøg igen. Det gik rigtig rigtig godt. Hun var meget tilfreds med ham. Han ligger fint over kurven. Hvis den skulle følges, skulle han nu være 7 1/2 måned :-). Så lidt stolt er man jo 😀
Han tog det også rigtig godt at blive stukket. Det er jo aldrig rart.


Men selvom det er skønt at have et rask barn, er det  også mærkeligt. Vi er jo ikke vant til en baby som brokker sig,  hvis der ikke lagt mærke til ham (dengang hende). Eller som er så mobil som han allerede er. Han har fundet rullefidusen ( fra ryg til mave), og hvis hans fødder står på noget fast underlag, kan han kravle/møve sig fremad. Så der er noget mere at holde styr på end hos søster dengang. Men samtidig nyder vi det også!
Han er stadig en meget eksemplarisk lille dreng, selvom hans personlighed begynder at dukke op 🤩 

Søndag d 11 juli 2010

Barnedåb 😀

Så blev det dagen for lillemandens første fest. Den sidste uge har også været meget hektisk  med indkøb og forberedelser i sommervarmen.
Men det blev en rigtig dejlig dag, selvom det var den varmeste i 9 år 😲.

Vi vil gerne sige tak for alle de fine gaver og hilsner. Billeder fra dagen kan ses her Barnedåb

14 juni 2010

Vaccination

Så skulle lillemanden have sin første vaccination. Det var ikke noget mor havde set frem til, men det er jo for hans bedste. Han tog det også super flot, og græd næsten ikke. Kun lige da nålen skulle ind, men hvem ville ikke også gøre det?!
Bagefter var det ikke meget vi kunne mærke til det. Han var lidt pivet i et par dage, men ikke noget slemt. Dygtige, dejlige dreng!!

tirsdag d 8 juni 2010

lægebesøg.

Så lykkedes det endelig at få det hele til at gå op i en højere enhed, så lillebror kunne få sit første lægebesøg.
Hun var meget tilfreds med ham, så det var bare skønt 😀. Han var lidt over normalkurven, men det skulle han jo også gerne med den fødselsvægt han leverede.

tirsdag 1. juni 2010

Sundhedsplejerske

Ja, så er det jo gået en måned og tid til et besøg til lillemanden. Hun var meget tilfreds med ham, selvom han ikke var særlig selskabelig. Han foretrak at sove fra det meste af besøget. Men han vokser helt som han skal, og er nem at få kontakt med. Så der kunne ikke være bedre :-).
Det var jo rart at høre, da jeg har været lidt bekymret for om han spiser nok/får nok. Nu hvor det endelig er lykkedes at kunne amme ham fuldt ud. Til morens store glæde.
Han er er også bare super godt til at ligge på maven. Kan holde op til 30 min pr gang, så det bliver vist ikke meget bedre. Samtidig er han også så småt ved at lære at trille på siden, så vi skal til at passe på ham nu.

Onsdag d 5. maj 2010

Lægebesøg

Så lykkedes det endelig at få det hele til at gå op i en højere enhed, så lillemanden kunne få sit første lægebesøg. Vores læge var meget tilfredse med ham, og han vokser fint. Han er nu 62 cm og vejede 5,8 kg. Så han ligger over gennemsnittet.

Heldigvis sker der jo ikke så meget med ham. Han er bare super nem at have med at gøre, ligesom vi har meget brug for. Men han kan sagtens gøre opmærksom på sig selv alligevel.

tirsdag 27. april 2010

Sundhedsplejerske 🙂

Så begynder det at blive et mere normalt forløb med lillemanden. I dag fik han sit første besøg af sundhedsplejersken, ligesom alle andre børn også gør. Normalt er de bare ikke 7 uger før de er hjemme, men han var også kun 6 uger og 5 dage . Havde aldrig troet han skulle være ældre end sin søster, når han skulle hjem første gang. Men tingene går ikke altid som forventet.
Men som forventet var vores sundhedsplejerske meget tilfreds med Laurits. Han vokser jo fint, og er opmærksom. Helt som en sund og rask dreng skal være. Så det var rigtig godt

8 - 14 marts 2010

Den første uge.

Ja, så gik den første uge med lille Laurits. Det har været en stille uge ang ham heldigvis. Der har været meget snak om han skulle have lys pga mistanke om lidt gulsot. Han har været meget gul, og problemer med amningen har ikke gjort det bedre. Men heldigvis for erstatning og god appetit, så slap vi for skrækken. Ikke fordi det er det værste, men lige nu kan vi altså ikke klare mere sygdom. Uansest hvor lille en ting det ellers er. Hans høreprøve blev også foretaget. Ingen problemer overhoved, så det er bare så skønt.
Hans høreprøve blev også foretaget. Ingen problemer overhoved, så det er bare så skønt
Han blev også tjekket af en børnelæge. Ikke fordi vi havde mistanke om noget, men pga. tøsen er det vigtigt for os at få sikkerhed for der ikke er noget. Han er bare perfekt på alle måder 🙂.
Derudover har han også fået taget sin PUK test, som han tog rigtig fint. Det er mere end man kunne sige om moren. Jeg har virkelig svært ved at de skal stikke i min lille dreng.
Fredag blev vi udskrevet fra barsel og flyttede ind på 4144 for at være en stor familie. De har virkelig været søde på barsel til at høre på mig og hjælpe. Det har virkelig været rart. Det var meget vigtigt for mig, de ikke havde travlt med at udskrive mig, og det gjorde de ikke før vi selv bad om det.
.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Sofie Petersen | Svar 10.02.2012 18.25

Til lykke med Laurits´ fødselsdag i mandags!
Venlig hilsen, Sofie

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.12 | 14:08

Hilsener danner Green Pasture Loan Firm.

Brug for en kredit for gennemførelsen af dine projekter
Er du blevet afvist af mange banker
Har du brug for finansieri

...
03.12 | 14:06

Har du brug for kredit? Vi tilbyder kredit til 3% rente om året, vores lånegaranti Kontakt os WhatsApp: +33753926689
E-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail

...
03.12 | 12:22

For å takle økonomiske vanskeligheter

Hallo herr / fru,
Trenger du kontantlån mellom enkeltpersoner for å takle økonomiske vanskeligheter for å endelig komme ut av fristen som får bankene til å avvise lånesøknadsfilene dine?
Jeg er en dedikert finanseksp

...
01.12 | 14:21

Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen af

...
Du kan lide denne side